Længes du efter et nyt badeværelse?

Du kender det sikkert alt for godt. Det er en kold vintermorgen. Vækkeuret ringer, og du er på vej ud på dit badeværelse for at tage et morgenbad og børste tænder. Det løber koldt ned ad ryggen på dig, når dine fødder rammer det iskolde klinkegulv. Du tænker for dig selv, at du for længst bør have investeret i gulvvarme, så du havde sluppet for endnu en iskold overraskelse. Brusenichen er alt for lille, håndvasken sidder for lavt og du kunne egentlig bare godt snart tænke dig at få det badekar, du har drømt så længe om. Hvis du kan relatere til ovenstående, så frygt ej. Med et enkelt klik kan du her optage et kviklån, der kan give dig råd til et helt nyt badeværelse.

 

Gå glad i bad – hver dag!

Når du investerer i et nyt badeværelse, kan det hurtigt blive en dyr omgang. Men sandheden er, at du bruger rigtig meget tid på dit badeværelse hver dag, og derfor er det en vigtig investering. Du kan endda tænke miljø og bæredygtighed ind i det og i sidste ende spare en sjat penge.

 

Inden dit køb bør du tage stilling til en række ting:

  • Badekar eller bruseniche? Begge dele har deres klare fordele og ulemper. Det er altid rart og praktisk at have en bruseniche til de hurtige hverdagsbade, eller hvis du har børn og dyr, der skal vaskes jævnligt. Men intet slår altså et langt, lækkert karbad en kold vinteraften! Derfor kan det være en fordel at kombinere de to, hvis du altså har plads til det.
  • Klinker eller gulvvarme? I langt de fleste moderne lejligheder og huse er der allerede indbygget gulvvarme på badeværelset. Det er klart det mest miljørigtige og giver god komfort i det daglige.
  • Vindue eller udluftning? Det er for mange en smagssag, om de vælger det ene eller det andet. Oftest er der en kombination af begge i de fleste badeværelser. Men hvis du nyder at tage bad med fuglefløjt i baggrunden eller sætter pris på en hurtig udluftning efter et dampende bad, så kan det være en god idé med et vindue på badeværelset.

 

Skab dit helt eget rum

Du er heldigvis herre i eget hus, og du kan derfor helt selv vælge, hvordan du vil anrette dit nye badeværelse. Med simple hylder, planter, duftlys og personlige genstande kan du give dit badeværelse et mere varmt og hjemligt udtryk.