Udforskning Af Rabarber: Gør Dig Præmie Eller Foragte Det?

Talif Percent 83.3 95.5 28.5 45.1 93.4 41.5 44.6 55.4 43.8 41.4 22.1 46.7 41.6 95.6 72.1 70.3 44.4 93.4 61.2 80 0 63.0 69.0 96.3 47.7 fin Pattprsnn

The Bay Kammusling, Argopecten irradians, loftvifte formede ydre shell farve spænder fra blålig grå, lilla, gul, hvid, brun eller rødbrun. Florida Stikkende Ukrudt, Trachyardium egmontianum, er godt oppustet, medium størrelse, har hvid til tannish til lys brun udvendige og en laks eller rødlig farve, eller nogle gange lilla interiør. Farven er hvid, ofte farvet med brunlig orange, gule eller en antydning af lilla; interiør er hvide til tider lidt farvet med pink. Zigzag Kammusling, Euvola ziczac, har forskellige farvede afrundede ribber fra hvid til orange, gul, grå og lilla. De har oppustet øverste ventiler med 19-21 ribben, som er firkantet i forhold til Calico Kammuslinger og kan være stribede. En anden feature om bay kammuslinger er, at deres skaller er ikke den mest robuste i forhold til de tykke skaller, der er forbundet med hjertemuslinger, og især arken sorter, der er beskrevet nedenfor.

Happy Girl On Bed

Deres skaller kan findes med eller uden deres vinger. Tak så meget, lige da jeg var ved at give op, jeg fandt denne! Dens fine, radiære ribber er fint ætset målbart ved berøring, 3/4 seng giver shell ‘ s overflade til en glat og poleret udseende. Den 27-31 radiale ribber på den ydre skal er mere scoop formet end den Gule Stikkende Ukrudt. Den Gule Stikkende Ukrudt eller Gul bølget overflade Trachycardium muricatum, er en lille, kirsebær runde bølget overflade med 20-40 udstrålende ribben. Ribbenene i nærheden af næbbet område er glat; dem længere ud fra næbbet har små pigge. Nodipecten nodosus ikke har tendens til at udvikle noder på ribbenene, ligesom de arter, Nodipecten fragosus.

Lejlighed, der lever, ikke er nødt til at være i haven-gratis lever. Muslinger, der ellers er kendt som “pectens” har rækker af bittesmå øjne langs kanten af kappen, som gør dem unikke blandt muslinger. De mangler den elastiske fod til at grave, unik fra de fleste muslinger. Få din kvadratmeter have klar i januar-og om en frost tæppe over, at det vil give jorden til at varme op, så du kan plante før. Knirkende og raslende kan indikere, at din seng frame har svækket over tid. Medium til høj tæthed chip skum core yder tilstrækkelig støtte og varer relativt længe på et budget seng. Da bay kammuslinger vokse, de slipper for at sedimentets overflade og gå videre til vaden at fodre ved højvande. Florida Hvide Kammuslinger bay kammuslinger, der er beskrevet ovenfor.

tanken er gullig-hvid med en delikat hvid til gul tonet indre. Den indvendige ventil er hvidlige og lilla brun halvdelen af den ydre kant. Det indvendige af deres ventiler er hvidlig, men ofte lilla i nærheden af hængslet. De er jet-drevne. For at forklare, deres ventiler er åbne, rummet fyldes med vand, så den kraftige muskel-kontrakter og ventiler trække lukke skyde vand ud af at sende kammusling frem ret hurtigt. Jeg har ikke plads til at starte frø indendørs, så jeg købte et par transplantationer. Jeg fortalte trompet vin er den hurtigste avler, men det vil ikke vokse i min zone, så jeg har ingen første hånd viden.