Forsikring til dækning af langtidspleje

Langtidsplejeforsikring er en type forsikring, der dækker langsigtede udgifter. Disse forsikringsplaner falder ikke ind under Medicare, Medicaid eller sygesikring. Disse planer er gode til folk, der ikke ønsker omkostningerne ved pleje. Nedenfor er nogle faktorer, der skal overvejes, når du køber en langtidsplejepolitik. Du bliver nødt til at sammenligne omkostninger, præmier, ventetider og andre faktorer, når du har truffet beslutningen om at købe en sådan politik.
Omkostninger

American Association for Long-Term Care Insurance anslår, at en enkelt 55-årig kvinde kan forvente at bruge $ 1.500 årligt til en traditionel langtidsplejeforsikring. Denne politik vil have en fordelspulje på $ 165,000 og mere. Omkostningerne ved en enkelt politik uden inflationsbeskyttelse ville være $ 2.150 hvert år for en 85-årig kvinde. Et par med lignende helbred og alder betaler muligvis $ 3,750 om året.
Ventetid

Sørg for, at du kender ventetiden, når du køber langtidsplejeforsikring. Ventetiden kan variere afhængigt af hvilken politik du har. Selvom de fleste politikker har en ventetid, før fordelene starter, har nogle politikker kortere ventetider og tilbyder lavere præmier. Hvis du kun har brug for pleje en dag om ugen, kan en politik, der betaler $ 200 om dagen i fem år, udbetale fordele på bare tre måneder.
Præmier

American Association for Long-Term Care Insurance tilbyder tal, der viser omkostningerne ved langtidsplejeforsikring. For en traditionel langtidsplejepolitik kan en person i 50’erne forvente at betale $ 1500 årligt, hvis de er sunde og ikke har nogen medicinske tilstande. Fordelspuljen for politikken er $ 165,000 uden inflationsbeskyttelse. Inflationsbeskyttelse vil øge politikejernes præmier til $ 2.150 årligt og deres fordelspulje til $ 222.000. I en alder af 85 år vil politikejeren have $ 22,400.
Shopping på arbejdspladsen

Der er flere muligheder, når du søger efter langsigtet forsikring. Afhængigt af dine præferencer og præmierne kan du købe en politik enten gennem din arbejdsplads eller direkte på det enkelte marked. Omkostningerne ved at købe individuel forsikring gennem en arbejdsgiver er generelt lavere end at købe den gennem en person. Afhængigt af de funktioner, du vælger, kan individuelle politikker dog løbe op til $ 1,000 om året. For at finde den bedste plan for dig skal du sammenligne premiumomkostninger og funktioner.
Selvforsikret

Selvom det kan være fristende at spare penge ved at købe langtidsplejeforsikring selv, kan det vise sig at være en dårlig beslutning. De høje omkostninger ved langvarig sygepleje kan hurtigt udtømme dine besparelser og ejendom. Dette kan gøre det vanskeligt at videregive din rigdom til kære. Derudover skal du muligvis afvikle dine mest værdsatte ejendele inklusive familiearvestykker.
Medicaid

Medicaid langtidsplejeforsikring kan være den rigtige mulighed for dig eller din elskede, hvis de lider af en alvorlig medicinsk tilstand. LTC-tjenester leveres af regeringen gennem et statsfinansieret program. Der er dog begrænsninger. Sørg for, at du opfylder alle økonomiske krav, før du ansøger. Nogle tilfælde kan resultere i, at du bliver nægtet dækning på grund af allerede eksisterende sundhedsmæssige forhold. Du kan stadig få hjælp gennem Medicaid, hvilket er den gode nyhed.