Er ferie udlejning ejerskab din forretningsmulighed?

Det er en drøm, jeg har hørt så mange folk udtrykke: “Jeg vil gerne køre en bed and breakfast. De er så sød”eller”Jeg ønsker at eje en ferie lejebolig, så jeg kan få en gratis ferie og tjene penge resten af året.
Men hvad er virkelig involveret i at være en ferie udlejer? Er det en virksomhed, der er rigtige for dig. Jeg spurgte 9 ferie udlejning ejere for deres råd til vordende ferie udlejning ejere.
“Kan du råd til realkreditlån hvis dit hjem ikke er lejet overhovedet?” spørger Stewart Granville, ejer af en Orlando Florida ferie boliger notering websted (). “Hvis renten stige (som de vil næsten helt sikkert) kan du stadig råd til betalingerne sammen med hjælpeprogrammer, skatter, forsikring, administrationsgebyrer, pool rengøring, græsplæne vedligeholdelse, reparationer løb – kan du stadig råd til det?”
Der er en indlysende, men ofte overset faktor. Før farende ind i et køb, skal du kontrollere, at ikke det komme tilbage, hvis en eller anden måde din markedsføring er frugtesløse i første omgang. Paul Rowney accepterer. Ejeren af en 4-værelses Florida Gulf Coast ferie (leje), han siger, at være på vagt over for “realtors, der lover du vil leje din ejendom til 40 uger om året.” Det hjælper til at gøre dit hjemmearbejde. Er der allerede udlejning mætning i det område du ønsker at købe, eller er folk allerede foring op for få vacation homes?
“Du ikke kan få for personlig med dit hjem Hvis du bruger det til leje – du nødt til at tænke, hvad din klient vil,” advarer Michelle Prince, ejer af hemmelige nøgle Villa () i Kissimmee i Florida. Det betyder, dine ideer af den perfekte lyse rød-orange køkken måske nødt til at blive lagt på hylden hvis dine kunder har mere afdæmpet smag.
Andrew Piper, ejer af et 5 værelses Feriehus Udlejning (villa) rådgiver ikke for at forvente at alle dine venner er et marked, der venter på at leje dit fritidshus-de er mere sandsynligt kommer til at håbe på en freebie, staying tavs, hvis de er alt for flov over at spørge. Husk, at eje en ferie udlejning er en forretning, ellers bliver det en meget bekostelig sommerhus.
Selvfølgelig, når det kommer til indretning, kan ikke du stille alle. Sue Evans, ejer af en Orlando luksus villa (), nyder ikke “skulle læse e-mails fra folk, der siger de ikke kan lide din indretning eller ønsker at bo i din ejendom for jordnødder.” Du har brug for en tyk hud at eje en ferie lejebolig.
Christine Creasey, ejer af Florida Golf og Disney Villa (), minder potentielle ferie udlejning ejere hvor tidskrævende, det kan være at kigge efter egenskaben, især hvis du organisere dine egne huslejer. “Sørg for at vide, hvem der skal styre dit hjem i dit fravær,” rådgiver hun. Kører et fuldgyldigt bed and breakfast er endnu mere tidskrævende, der kræver meget længere tid end en kontor job, og sandsynligvis ansætte personale til at hjælpe dig med at administrere.
Neil Thornton, ejer af et executive villa med 4 soveværelser () i Orlando, Florida, advarer om sorg forårsaget af orkaner, en fælles forekomster i tropiske klimaer hvor ferieboliger er mest populære. “Kan du være 5000 miles væk, at vide der er gæster i din villa, der er en orkan nærmer sig og alle elledninger og telefoner er nede. Hvad gør du?”spørger Dave Gordon, ejer af Lindisfarne Villa ().
Måske den mest oplagte Råd kommer fra Lesley og Gerry Heane, ejerne af vores Dream Villa () syd for Walt Disney World: “Altid tjekke området og stedet for villaen.” Det siger sig selv, men jeg har set alt for folk sparke dæk på en bil men aldrig prøve køre den før køb – og jeg er sikker på det er det samme med ferie udlejningsejendomme, især da de er så ofte så langt væk.
Siger alle disse ferie udlejning ejere kan koges til at vide, hvad du køber, hvad det kan koste dig og forberedes før du køber. Hver eneste af dem nyder eje ferie udlejningsejendomme, men mange mennesker hoppe i for hurtigt, kun for at indse, at dette ikke er stedet, de ønsker at være.
Før du hopper i, Sørg for, du virkelig ønsker at eje en Ferielejlighed. Hvis du gør det, ønsker jeg dig mange års succes og glæde.